Medewerkers DELA en cliënten Philadelphia Hoensbroek

Door iets goeds te doen voor een ander geef je het leven meer betekenis. Om dat mogelijk te maken heeft coöperatie DELA in 2007 Stichting DELA Fonds opgericht. Dit jaar vindt de DELA DoegoedWeek 2018 plaats van 4 tot en met 9 juni. We organiseren deze week activiteiten met mensen met een verstandelijke, fysieke of psychische beperking. Door elkaar te ontmoeten leren we elkaar en elkaars mogelijkheden beter kennen. De ontmoeting staat deze dag centraal. We hopen dat deze ontmoetingen tot mooie goededoelenactiviteiten gaan leiden.

Cliënten van Philadelphia gaan samen met medewerkers van Coöperatie DELA aan de slag in de tuin van Philadelphia in Hoensbroek. 
Het was een succesvolle, gezellige dag waarbij er een mooie verbinding tot stand is gekomen tussen onze clienten, vrijwilligers en deelnemers van de Dela.

Samen hebben ze de eerste stap gezet naar het opzetten van een belevingsgerichte tuin. Het doel van deze tuin is om de mensen uit de flat, de cliënten en de wijkbewoners meer met elkaar in contact te brengen, eenzaamheid aan te pakken en begrip voor elkaar creëeren. 
Het team Dela-Philadelphia hebben hard gewerkt aan de tuinbanken die onderkomen waren, inmiddels zijn ze allemaal voorzien van een gezellig kleurtje. Reacties uit de flat waren erg positief!

"Philadelphia W&B Zuid Limburg en Coöperatie Dela hebben afgelopen dinsdag de eerste stappen gezet om samen een belevingsgerichte tuin te creëren waar de hele buurt gebruik van kan maken. Cliënten, vrijwilligers en medewerkers van Dela hebben de oude tuinbanken onder handen genomen en deze weer van nieuw leven voorzien. Het begin is er, hopelijk komen in deze tuin net zo'n mooie ontmoetingen tot stand als die van vandaag!"
 

 

Jaar2018
Datum05-06-2018
LocatieGrote Gracht 74, 6211 SZ Maastricht
Contactpersoon
E-mail
Telefoon