Naberkunstfeest in Groningen

Op het Naberplein in Groningen worden op vrijdag 11 juni 2010 door verschillende buren allerlei prikkelende activiteiten aangeboden. Het feest wordt georganiseerd met twee doelen: meedoen aan de Prokkel van de landelijke gehandicapte 2daagse, maar ook als afscheidsfeest van de organisaties die op deze locatie gehuisvest zijn en moeten gaan verhuizen door de komst van het gebouw "Forum".  De deelnemende organisaties van deze Prokkel "Het naberkunstfeest" zijn:

– het Feithhuis: het stadcafé van Groningen en restaurant,

– Nijestee, woningbouwcoöperatie 

– NOVOAtelier, een atelier voor mensen met een verstandelijke beperking.

– Werktheater Môi

We gaan op 11 juni een divers pleinfeest organiseren. De cliënten van NOVO gaan met een schildersezel op het plein staan, bezoekers kunnen hun portret door deze kunstenaars laten schilderen. De spelers van werktheater Môi geven een aantal keer verschillende voorstellingen op het plein. Spelcoach van Barsten zet een spelparcours uit met o.a. verkleedestafette, ringgooien en spijkerpoepen. Het Feithhuis verzorgt de catering en de pr samen met Nijestee zorgt voor de publicatie.

We hebben veel mensen uitgenodigd: een aantal basisscholen voor speciaal onderwijs, leerlingen van het Werkmancollege, een basisschool, cliënten van stichting NOVO, cliënten zorgboerderij de Mikkelhorst. Maar iedereen is welkom om te komen en te genieten van deze gezellige dag. 

Onze Prokkel vind plaats tussen 11.00-15.00 uur aan de Naberpassage 8 in het centrum van Groningen. Kom, doe mee en geniet!!

 

 
Jaar2010
Datum11-06-2010
LocatieNaberpassage (achter het Feithhuis) , Groningen
Contactpersoon
E-mail
Telefoon