Nationala Prokkelstagedag Eindhoven 2013

Diverse Prokkelstages in Eindhoven en omgeving. MEE Zuid-Oost Brabant is een van de initiatiefnemers.

– Anja gaat op Prokkelstage bij Speeltuin Elckerlyc, die ontstaan is vanuit de SP in Oss. Jan Marijnissen komt die dag ook even langs voor een gesprek met Anja. 

– Ries gaat vrijdag 7 juni stagelopen bij jongerencentrum Pitstop in Eindhoven.

– Stichting de Droom is een wooninitiatief voor jongeren om in Deurne te gaan wonen, eind 2014. De 6 betrokken jongeren benutten de Prokkelstage om de bekendheid van de groep in Deurne een impuls te geven. Alle 6 gaan ze op Prokkelstage, verspreid over verschillende dagen vanwege de verplichtingen op het werk/dagbesteding van de jongeren: 
 
Op dinsdag lopen Aniek en Tomas Prokkelstage bij de gemeente Deurne, waar ze de bodes helpen, bijvoorbeeld met klaarzetten van een lunch voor Burgemeester en Wethouders. Martijn en Robin gaan naar Bergopwaarts, de betrokken woningcorporatie. Hier helpen ze mee met allerlei werkzaamheden. Om 16:00 uur die dag wordt het contract tussen het wooninitatief en de woningcorporatie getekend. Michelle en Anke lopen op donderdag stage bij Zorgcentrum de Nieuwenhof, in de buurt van hun toekomstige woning. Hier helpen ze in het restaurant. 
 
Jaar2013
Datum06-06-2013
LocatieMEE Zuidoost Brabant
AdresLaan van Diepenvoorde 43, 5582 LA EINDHOVEN
Contactpersoon
E-mail
Telefoon

Stagiaires

  • Patrick ----
  • Evert -