NOVO (Cosis) actief in de Prokkelweek

Cliënten en medewerkers van NOVO – onderdeel van Cosis – hebben zich laten inspireren door de Prokkelweek, en organiseren samen verschillende activiteiten. Muziek en theater zijn dit jaar de rode draad. 

  • In Winsum, Uithuizen en Appingendam gaan cliënten en begeleiders een theatervoorstelling opvoeren. Samen oefenen en voorbereiden en in de Prokkelweek uitvoeren voor bewoners en familieleden. 
  • Ook in de stad Groningen wordt een theater productie uitgevoerd. Woonlocatie de Zonnelaan staat in het teken van Piraten, daar gaat ook de voorstelling over.
  • In Vinkhuizen doen ze al jaren mee, dit jaar is het samen muziek maken, cliënten, buurtbewoners iedereen doet mee. En natuurlijk komt er ook een uitvoering. 
  • In Groningen wordt een gezamenlijke kerkdienst vorm gegeven.
  • En in Ter Apel wordt een landenspel gedaan, samen met buurtbewoners en cliënten van andere zorginstellingen. 
  • En natuurlijk gaan bewoners van de Woongemeenschap Veendam weer naar de ProkkelSterrenslag. Ook dit jaar doen ze met drie teams mee. 

Door mee te doen deze activiteiten ontstaan er nieuwe verbindingen: cliënten breiden hun netwerk uit, leren nieuwe mensen kennen en zien hoe het er op andere plaatsen aan toe gaat, terwijl anderen kennis maken met de kwaliteiten en mogelijkheden van cliënten. Zo kan iedereen ervarend leren, en inspirerend naar huis gaan.

Jaar2017
Datum12-06-2017 t/m 17-06-2017
LocatieCosis - NOVO & Promens Care
AdresLauwers 17, 9405 BL Assen
Contactpersoon
E-mail
Telefoon