Nuon – Buitenplaats – ProkkelSterrenslag 2015

Medewerkers van Nuon hebben vorig jaar voor het eerst meegedaan aan de ProkkelSterrenslag. Hun enthousiasme werkte zo aanstekelijk dat er nu maar liefst acht teams mee doen. Eén team gaat samen met cliënten van de Buitenplaats van Siza uit Arnhem naar de ProkkelSterrenslag.
 

ProkkelSterrenslag succes

Op maandag 1 juni droegen zo’n 50 medewerkers hun steentje bij tijdens de Prokkelsterrenslag. Zij bezorgden mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke dag. Nuon/Vattenfall maakt onderdeel uit van de maatschappij. Met tussenkomst van de Nuon foundation levert zij op verschillende manieren een bijdrage.

Erik Suichies, Director Business NL: “Op maandag 1 juni was ik samen met ongeveer 50 collega's bij de Prokkelsterrenslag in Utrecht. Een ‘prokkel’ is een ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking en iemand zonder. Teams uit het hele land komen samen om te sporten en elkaar beter te leren kennen. Wij mochten ongeveer 50 deelnemers begeleiden. Dat leverde veel mooie en hilarische momenten op!” Radio 1 was aanwezig en interviewde onze collega Arno Feenstra, Manager Corporate clients bij Business NL

Jaar2015
Datum01-06-2015
LocatieNuon Foundation hoofdkantoor
AdresHoekenrode 8, 1102 BR Amsterdam
Contactpersoon
E-mail
Telefoon