Onbeperkt teamwork in beeld in Middelburg

Het thema van de prokkel is: Onbeperkt teamwork in beeld. De prokkel zal plaatsvinden in Middelburg. De Prokkeldag wordt gehouden in en rond de Klimop school. We hopen op prachtig weer, waardoor we buiten activiteiten hebben verzonnen.

Het begint om 09:00 uur en het eindigt om 15:00 uur. We beginnen met een kleine toespraak hoe de dag er uit komt te zien.

De dag zelf ziet er als volgt uit: We beginnen met de groep in tweeën te delen, zodat we een groep bij de tandem tocht hebben en bij de vossenjacht. De tandem tocht gaat door Middelburg en begint bij de Klimop school en hier zal deze ook weer eindigen. Daarna is er een picknick met z’n allen, zodat we elkaar beter leren kennen. Daar zullen broodjes en drinken bij aanwezig zijn. Daarna wisselen de groepen van activiteit. De groep die tandem gehad heeft zal nu op zoek gaan naar de vossen. De groep die de vossen gezocht heeft zal een tandemtocht gaan doen. Bij de vossenjacht moeten de leerlingen de verschillende vossen zoeken, als je een vos hebt gevonden dan vraag je een letter en met alle letters komt er een woord uit. Wie als eerste het woord heeft geraden, wint een kleine prijs.

Als afsluiting wordt er een disco gehouden, om zo gezamenlijk afscheid van elkaar te nemen.
Met z’n allen maken we er een geweldig dag van en leren we elkaar beter kennen.

Veel dank ook aan de sponsoren:
stukadoorsbedrijf C. Elzakkers
RBK kraamverhuur Middelburg
Roc Zeeland locatie Goes
Klimopschool Middelburg
Cafe Old Friends
Rijwielhandel S. Kluijfhout

 

Jaar2012
Datum08-06-2012
LocatieGrevelingenstraat 10, 4335 XG Middelburg
ContactpersoonDesiree van 't Hof
E-mailprokkeldagmmz@live.nl
Telefoon