Ontmoetingsmiddag met Defensie en de brandweer in Barendrecht

Op zaterdag 7 juni staat Barendrecht in het teken van de Prokkel. Van 13:00-17:00 kunnen mensen met en zonder beperking kennis maken met Defensie en de brandweer.

Er is van alles te doen en te beleven. Er zullen verschillende soorten brandweerwagens zijn, je kunt de pakken aan en met een blusapparaat op voelen wat zij voelen, want dat is nog best wel zwaar! Er is ook een mogelijkheid om met gillende sirenes een ritje te maken in een oude brandweerwagen. Daarnaast is defensie aanwezig en heb je ook de mogelijkheid om te kijken hoe een landmacht pak je staat. Er is een parcours wat je kan lopen met een verzwaarde legerrugzak om te kijken of het wat voor je is. Rijd je liever een rondje in een oude legerjeep, ook dat kan! Er zullen vele activiteiten te doen zijn. Zorg ervoor dat je het fototoestel bij de hand hebt want er zijn plekken gecreëerd waarbij je leuke foto's kunt maken. Na alle activiteiten honger? Als je dan trek hebt dan zijn er de nodige hapjes en een drankje.

Kortom het wordt een fantastische middag, en iedereen is welkom: cliënten van Stichting Ijsselmonde-Oost, Humanitas, Pameijer en iedereen die maar wilt. Buren, vrienden, familie. Kom ook gezellig langs!

Deze activiteit zal gehouden worden op 7 juni van 13:00 -17:00 in de Irenestraat te Barendrecht. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de winkeliers Albert Heijn en MCD, VECO steigebouw, defensie en de brandweer van Barendrecht, Stiching de dorstige types uit Gorinchem en enkele vrijwilligers vanuit heel Zuid-Holland die zich graag op deze dag inzetten.

Buurtsportcoaches van Kijk op Welzijn zijn deze dag aanwezig. Zij organiseren het hele jaar door leuke activiteiten. Nieuwsgierig geworden, vraag naar de folder.

Klik hier voor de flyer

Jaar2014
Datum07-06-2014
LocatieIrenestraat 22, 2991BG Barendrecht
Contactpersoon
E-mail
Telefoon