Ontwerp je eigen KunstProkkelKaart in Limburg

Maak samen een wenskaart met een verstandelijk gehandicapte

Van 7-9 juni 2012 vindt tijdens de prokkeldagen in Limburg de aftrap plaats van ons project ‘wenskaarten maken doe je samen’.

Mensen uit het bedrijfsleven delen voor een uur hun werkplek met een verstandelijk gehandicapte. Samen maken ze van een Feels Good Art-werk op de website van Poobies een wenskaart, bijvoorbeeld een verjaardagskaart voor collega’s en andere relaties. Verstandelijk gehandicapten zijn vaak heel goed met kleuren en vormen. Niet voor niets is Feels Good Art gemaakt door hen favoriet! Wil je meedoen? Het maken van een kaartje kost maximaal een uur. Meld je aan

De enige voorwaarden die we stellen zijn:
• Een afbeelding met het logo en de omschrijving van Feels Good Art wordt op de achterkant geplaatst (zoals op de huidige Feels Good Art-kaarten)
• De naam van de kunstenaar wordt vermeld op de kaart.
• Je bestelt minimaal 5 kaartjes voor de man of vrouw met een beperking.

Deze doe je hem of haar cadeau. Hiervoor krijg je een speciale actiecode! Er zijn al kaarten vanaf € 1,72 per stuk. We hopen natuurlijk dat je meer kaarten bestelt en ze ook zelf gaat versturen. Van Feels Good Art krijgt immers iederéén een goed gevoel.

Feestje
Daarnaast stellen we het op prijs wanneer je naast het maken van een kaartje iets vertelt over je bedrijf en/of een rondleiding geeft. Maak het bezoek aan je bedrijf tot een klein feestje! Dat wordt erg gewaardeerd!

Jaar2012
Datum07-06-2012 t/m 09-06-2012
LocatieSympassion
AdresGeverikerstraat 54, 6191 RP Beek lb
Contactpersoon
E-mail
Telefoon