Open dag bij Stal Duijnwijk in Pijnacker

Pijnacker – In het kader van de Prokkelweek organiseert Teamwerk Zorg op 6 juni een open dag bij Stal Duijnwijk in Pijnacker voor mensen met een (verstandelijke) beperking, die in aanmerking komen voor dagbesteding vanuit WMO of WLZ/PGB. Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met en iemand zonder verstandelijke beperking.

Open dag

Op de dag zelf kunnen geïnteresseerden een dagje meelopen op deze locatie. De eigenaar van de stal en een begeleider van Teamwerk Zorg zullen in ieder geval aanwezig zijn. Op deze locatie wordt ook met een paardencoach gewerkt. De dag is van 10:00-15:00 uur. Adres: Katwijkerlaan 21 te Pijnacker. De locatie is makkelijk te bereiken met OV. Je kan je aanmelden via zorg@team-werk.nl of bellen met 070 – 800 80 20 voor meer informatie.

Teamwerk Zorg

Teamwerk Zorg integreert dagbesteding in organisaties. Wij zoeken passende dagbesteding voor mensen met een beperking in Delft, Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk e.o. Dit kan in een groep of individueel zijn. Hieronder staan de vijf locaties waar Teamwerk Zorg dagbesteding biedt in een groep. Teamwerk Zorg gaat een gesprek aan met de cliënt, om achter zijn/haar passie te komen. Daarna zoeken wij een geschikte plek. Dat is soms een enorme uitdaging! Maar bijna altijd lukt dat. Meer informatie over onze diensten is te vinden op de website www.teamwerkzorg.nl

Locaties op een rij:

1. Kringloopwinkel Delft

2. Groene Flamingo Den Haag

3. Zorgboerderij Het Lansingerland

4. Manege Duijnwijk Pijnacker

5. Woonwarenhuis De Springplank Zoetermeer
 

Jaar2019
Datum06-06-2019
LocatieStal Duijnwijk
AdresKatwijkerlaan 21, 2641 PC Pijnacker
Contactpersoon
E-mail
Telefoon