Open Dag in Ermelo

Open dag bij Stichting Pinel

Zaterdag 13 juni van 13.30 uur tot 15.30 uur

Wat is er te doen bij ons?

Doorlopende activiteiten

Schilderijen maken
Vind je het leuk om met wat verf een mooi schilderij te maken? Of vind je het leuk om door middel van krantenknipsels of knipsels uit tijdschriften een schilderij te beplakken met wat jij leuk vind? Dat kan! Tijdens de open dag kun je een schilderij maken wat jij mooi vind!

Pizza’s maken
Als je pizza eet is dat een diepvriespizza of een pizza bij de pizzeria. Soms mist er op die pizza net die ene lekkere groente of dat stukje vlees. Of misschien vind jij een pizza met alleen tomatensaus en kaas wel heel lekker!Daarom kun je tijdens de open dag een pizza maken die jij lekker vind!

Dammen
Met heel veel mensen een leuk spel spelen… Daar gaat het om bij de damclub. Om te laten zien hoe het er aan toe gaat bij de damclub zijn er mensen die op de damclub zitten. Zij laten zien hoe goed zij kunnen dammen en ze vertellen wat zij van de damclub vinden. Wil je iets weten over de damclub? Kom langs tijdens de open dag!

Nintendo Wii
Te druk om te sporten? Of gewoon geen zin om in de fitnesszaal te hangen? Je kunt ook sportief doen op de Nintendo Wii. Het kan zijn dat jij geen Nintendo thuis hebt.
Daarom kun je tijdens de open dag verschillende spelletjes spelen op de Nintendo. Zo kun je eens kijken hoe goed jij kunt bowlen, tennissen, boksen, golfen en nog veel meer! Heb je zin in een spelletje en wil je laten zien hoe sportief jij bent? Kom dan langs!

Andere activiteiten op het programma

14.00                          Line-dance

14.30                          Karaoke

15.00                          Bingo

Line dance
Bij stichting Pinel doet er een groep mensen aan line-dancen. Zij vinden het erg leuk om dit aan iedereen te laten zien. Ook vinden ze het erg leuk om het mensen aan te leren. Wil jij nu eens kijken hoe line-dancen gaat? Of wil jij zelf ook dansen? Kom dan om 14.00 naar stichting Pinel en waag een dansje!

Karaoke
Er bestaan verschillende soorten talentenjachten als Idols en the X-factor. Hiervoor moet je goed kunnen zingen. Bij de Karaoke hoef je helemaal niet goed te kunnen zingen. Vind je het gewoon leuk om te zingen? Zorg dan dat je om 14.30 bij Pinel bent en laat je zangkunsten zien!

Bingo

15, 29, 7, 74, 24, 95, 73, 54                                      Bingo!

Over Bingo hoeven wij vrij weinig te vertellen. Ben jij een Bingo-freak en heb je zin om leuke prijzen te winnen? Zorg dat je om 15.00 bij Pinel bent en misschien win jij wel een mooie prijs!

En als je dit alles supergezellig vindt, dan kun je onze soos, disco of clubs vaker komen bezoeken!

En…. absoluut niet onbelangrijk….. we kunnen tijdens deze activiteiten ook nog genoeg vrijwilligers gebruiken.

Voor meer informatie, vraag het aan één van de medewerkers.

Jaar2009
Datum13-06-2009
LocatieStichting Pinel
AdresRaadhuisplein 8, 3851 NT Ermelo
Contactpersoon
E-mail
Telefoon