ORO actief tijdens Prokkelweek 2021

ORO actief tijdens Prokkelweek 2021
 
Activiteiten ORO:
 

  1. Op donderdag 10 juni organiseert het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) een BeleidsProkkel. Een ervaringsdeskundige van ORO gaat met andere deelnemers in gesprek met het ministerie.
  2. Op 10 juni organiseert de UWV-afdeling Sociaal Medisch Zaken (SMZ) een BedrijfsProkkel. Twee ervaringsdeskundigen van ORO doen mee.
  3. Vier ervaringsdeskundigen van ORO doen mee aan de online Prokkel-MBO ontmoetingen. Hierbij maken eerstejaarsstudenten van het Deltion College uit Zwolle en mensen met een verstandelijke beperking kennis met elkaars leefwerelden. De ontmoetingen zijn begonnen in april en duren tot de Prokkelweek, met een presentatie als afsluiting.

Over ORO:
Groeien, jezelf ontwikkelen en zoveel mogelijk de regie over je eigen leven hebben. Ook als je een verstandelijke beperking, een ontwikkelingsachterstand of bijvoorbeeld autisme hebt. Bij ORO maken we kwetsbare mensen gelukkig.
We kijken naar jouw mogelijkheden en talenten, zodat je elke dag weer genietmomenten beleeft. Groot of klein. Jouw geluk, jouw wensen, jouw vragen, jouw behoeften: die staan bij ons centraal!
 
In de Peelregio zijn we de aanbieder met het breedste pakket aan diensten. Denk aan wonen en slapen, eten en drinken, werk en dagbesteding, bewegen, leren en vrije tijd. Voor onze ruim 2.000 cliënten zijn we actief in de hele regio. We hebben zo’n tachtig locaties in de regio Zuidoost-Brabant en zijn dus altijd in de buurt.

De Prokkelweek bestaat mede door de inzet en bijdrage van 25 Full Partners, waar ORO er één van is.

Informatie

LocatieDatum

07 jun 2021
t/m
12 jun 2021

Contactpersoon


e-mail:
tel: