Philadelphia Prokkelproeverij in Amersfoort

Kom lunchen bij de Prokkelproeverij, 7 juni, in Amersfoort

Vrijdag 7 juni wordt het restaurant van Servicekantoor van Philadelphia Zorg in Amersfoort omgebouwd tot een dynamische lunchlocatie, om passanten op weg naar het station of de binnenstad kennis te laten maken met onze doelgroep. Ook omliggende bedrijven worden uitgenodigd.

Kandidaten van het Leer -Werktraject maken en serveren een heerlijke lunch tussen 12-14 uur. Greet Prins en de wethouder toegankelijkheid Cees van Eijk van Amersfoort spreken tijdens een kort officieel moment over duurzame participatie. Ervaringsdeskundige Gea Zandink interviewt Andria Douma van NH-Hotels over de mooie kanten van werken met mensen met een beperking. Om zo te laten we zien hoe duurzame participatie werkt.

Naast een lekkere lunch (kosten slechts € 3) laten we gasten kennis laten maken met muziektalenten van Philadelphia en met de producten en kunst uit onze expositieruimte. RTV Utrecht doet samen met een Philadelphia client verslag van de Prokkelproeverij. De pers is uitgenodigd om dit event via lokale en regionale media te verslaan. Geinteresseerd? meld je aan via www.philadelphia.nl/prokkelproeverij.

Contactpersoon:
Henk Stoel: 06-5192 0089 (beleidsmedewerker)
Marjo Momberg: 06-1148 5058 (organisatie & persvragen)


Jaar2019
Datum07-06-2019
LocatieStichting Philadelphia Zorg
AdresWijersstraat 1, 3811MZ Amersfoort
ContactpersoonMarjo Momberg
E-mailmarjo.momberg@philadelphia.nl
Telefoon06-11485058