Philadelphia Tante Amalia Middelburg doet mee aan de Nationale Prokkelstagedag

Cliënten van Tante Amalia (dagbesteding/werklocatie van Philadelphia) uit Middelburg doen dit jaar mee aan de Nationale Prokkelstagedag, op donderdag 6 juni. 

  • Een van de cliënten gaat een dagdeel meelopen in een echt restaurant; Grand Café Willem. Dit is een restaurant wat grotendeel gerund wordt door mensen met een beperking, onder toezicht van begeleiders. De cliënt mag hier allerlei taken uitvoeren, zoals bedienen, schoonmaken, spullen klaarzetten, hapjes bereiden etc. Hierin komt ze in contact met klanten, en helpt ze met allerlei taken die restaurant medewerkers moeten uitvoeren.
  • Een andere cliënt gaat Prokkelen bij de Zeeuwse Reinigingsdienst! Hij zal een dag mee gaan lopen met de vuilnismannen op de vuilnisauto. Hij mag naast de chauffeur zitten en meerijden en daarnaast helpen met de vuilnisbakken etc. De cliënt zal hierbij kennis maken met het harde en belangrijke werk wat vuilnismannen verrichten!
  • Tot slot gaat een van onze cliënten een dag meelopen bij de medewerkers van Jamin in Middelburg. Hier zal ze helpen bij allerlei activiteiten… het helpen van de klanten, het vullen van de snoep schappen, ijsjes maken etc! Hierbij komt ze in contact met het bedrijfsleven en de medewerkers van deze snoepwinkel! Een ontzettende leuke, en lekkere, plek om te Prokkelen.
Jaar2019
Datum06-06-2019
LocatieTante Amalia (Philadelphia Zorg)
AdresSportlaan 110, 4332 TM Middelburg
Contactpersoon
E-mail
Telefoon