Picknick at the Park in Noordwijk

Zaterdag 17 juni zullen de voorbereidingen plaatsvinden voor Picknick at the Park, welke zondag 18 juni gehouden zal worden.

Picknick at the Park is een prikkelende activiteit waarbij mensen zonder beperking van een jeugdgroep van een Gereformeerde kerk uit Rijnsburg een Picknick organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking in onze Willemstuin en het grasveldje ernaast. De Willemstuin is een afgesloten tuin met diverse zintuigelijjk prikkelende speeltoestellen en planten.

De jongeren bereiden de Picknick, versieren de tuin en spelen muziek en genieten samen met onze bewoners van een gezellige middag waarin samen genieten, ontmoeten en beleven voorop staat. De Willemstuin is voor de mensen met een ernstig verstandelijke beperking.

Voor de mensen met een licht verstandelijke beperking organiseren we een voetbalwedstrijd op het naastgelegen grasveld. Zodat ook zij samen met de jongeren van de Picknick kunnen genieten en tevens elkaar kunnen ontmoeten in de vorm van een dynamisch wedstrijdje voetbal. Wie zal er winnen?

Jaar2017
Datum17-06-2017
Locatie's Heeren Loo - Willem van den Bergh
AdresHertenlaan 11, 2201 ZG Noordwijk
Contactpersoon
E-mail
Telefoon