Plukkie al – bijbaantje – Naaldwijk

Wij hebben als thema een bijbaantje gekozen. Dit omdat het jongeren zijn uit het Westland en we wilde ze graag laten kennismaken met een bijbaantje en het daarop volgend verloop ervan. Hoe gaat dat in zijn werk, je verdienste, en je uitgave, dat is onze opzet voor deze jongeren met de maatschappij.

We hebben een bezoek gepland bij een paprika tuinder in Naaldwijk. Daar krijgen ze uitleg van de werkzaamheden daar en mogen ze meehelpen met werken. Na deze werkzaamheden gaan we naar het centrum van Naaldwijk , naar Mirell, dat is een Restaurant waar we wat gaan drinken en iets lekker eten. De cliënten gaan dan onze bestelling opnemen, bestellen , en ook naderhand afrekenen. Daarna krijgen alle 3 de cliënten tien euro, wat ze verdiend hebben bij de paprika tuinder. Daar mogen ze in het centrum zelf wat van gaan kopen, en ook weer zelf afrekenen.

Als afsluiting gaan we met zijn alle lunchen bij de Watertuin in Naaldwijk. Dat in een all you can eat concept. Daar kunnen ze zelf hun lunch samenstellen.

Wij zijn 5 studenten van het ROC Mondriaan in Leiden en organiseren deze Prokkel activiteit

Jaar2016
Datum09-06-2016
LocatieROC Mondriaan Leiden
AdresVondellaan 35, 2332 AA Leiden
Contactpersoon
E-mail
Telefoon