presentatie en bedankavond Prokkeltheaterproductie in Tilburg

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

st1:*{behavior:url(#ieooui) }

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:Standaardtabel;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Op vrijdagavond 10 juni is er een bedankavond voor iedereen die bij de Prokkeltheaterproductie "Het kasteel van Tilburg" is betrokken.

De theatergroep “Het kasteel van Tilburg” bestaat uit mensen met en zonder verstandelijke beperking uit Tilburg zuid en oudnoord. Zij zijn vanaf half maart bezig met het repeteren van een spetterende productie die 16 en 17 juni wordt uitgevoerd. Het decor en de rekwisieten wordt door verschillende groepen gemaakt. Mensen met en zonder beperking, afkomstig van zorgorganisaties maar ook andere bedrijven en instellingen hebben zich daarvoor ingezet, vaak in kleinere groepen. Om het resultaat met elkaar te delen en als dank en voorbereiding voor de komende producties is er op vrijdag 10 juni een prikkelende ontmoeting voor alle betrokkenen: de acteurs, de bouwers en de organisatoren.

De voorstellingen van “Het kasteel van Tilburg”zijn op 2 locaties, 1 in Tilburg oudnoord (16 juni) en 1 in Tilburg zuid (17 juni). Ze zijn in de openlucht en voor iedereen gratis toegankelijk. Beide avonden worden afgesloten met een optreden van De Bend. Dit is een coverband die hoofdzakelijk bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking.

 

Jaar2011
Datum10-06-2011
LocatieTilburg
Contactpersoon
E-mail
Telefoon