Prokkel Bingo in Huis van de Buurt de Boeg in Amsterdam

Mensen met een (lichte) verstandelijke beperking van 't Haventje en de Stamtafel gaan Prokkelen met Huis van de Buurt de Boeg. Samen organiseren zij een Bingoavond met mooie prijzen! Arnoud, vrijwilliger van 't Haventje en ervaringsdeskundige zal de Bingo verzorgen.

De Boeg is een verzorgingstehuis en tevens een Huis van de Buurt. 't Haventje en de Stamtafel zijn activiteiten van Stichting Prisma.

Waar: Huis van de Buurt de Boeg
Adres: Hoofdweg 495
Tijd: 19.00 – 22.00

Deze Prokkel is onderdeel van Prokkel Netwerk Amsterdam. Diverse zorgorganisaties in Amsterdam hebben de handen ineengeslagen en gaan met elkaar de Prokkelweek gebruiken om duurzame verbindingen tot stand te brengen in Amsterdam. Er worden verbindingen gelegd tussen mensen met en zonder beperking: rondom werk, vrije tijd, wonen en zorg.

De deelnemers met een lichte verstandelijke beperking worden via het Prokkel Netwerk Amsterdam uitgenodigd vanuit verschillende organisaties:
– Amsta
– Cliëntenbelang Amsterdam
– Cordaan
– 's Heeren Loo
– Humanitas DMH
– Lijn 5
– Ons Tweede Thuis
– Orion
– Philadelphia
– Prisma

Het netwerk wil de Prokkelweek van 2018 gebruiken om het netwerk zichtbaar te maken, evenals alle activiteiten die er in Amsterdam zijn. Voor cliënten én voor bedrijven.

Prokkelweek in West is een samenwerking van ABC Alliantie, Atelier de Mix, Vriendenkringen en actieve bewoners. 

Jaar2018
Datum08-06-2018
LocatieHuis van de Buurt De Boeg - Cordaan
AdresHoofdweg 495, 1055 SC Amsterdam
Contactpersoon
E-mail
Telefoon