Prokkel Day 2009 in Losser

Kom op zaterdag 13 juni naar het terrein van de Steenfabriek. Van 10.00 tot 17.00 uur is er van alles te doen op het terrein van sport en spel: boogschieten op klapdoelen, verschillende racket- en balsporten, een voetbalarena, boxhockey, een springkussen, aangepaste sjoelbakken, mega vier op een rij, extra grote baskets en nog veel meer spelmogelijkheden.

Ook zijn er verschillende workshops zoals je eigen button maken, knutselen, schilderen, bloemschikken en stenen bakken. Het museum van de Steenfabriek is open en gratis toegankelijk.

Er rijdt een treintje waarmee je het terrein rond kunt rijden, er zijn allerlei stands waar je leuke produkten kunt kopen en natuurlijk een mooi terras waar je lekker kunt eten en drinken. Deze dag is speciaal georganiseerd in het kader van de Prokkel en alles is dus geschikt (gemaakt) voor mensen met en zonder beperking.

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door MEE Twente, Sport- en speluitleen Enschede, SportIntens en de Boogschietvereniging De Vrijeschutter uit Enschede.

De toegang is gratis.

Voor de route: vanuit Losser wordt het met borden aangegeven.

Jaar2009
Datum13-06-2009
LocatieSteenfabriek de Werklust
AdresOldenzaalsestraat 104, 7581 PW Losser
Contactpersoon
E-mail
Telefoon