Prokkel expositie en vele ontmoetingen bij Resto van Harte in Amsterdam

Voorafgaand aan een 3 gangen-maaltijd bij Resto VanHarte wordt de expositie geopend van kunstenares Jacqueline Kan. Jacqueline Kan woont in de wijk en bezoekt maandelijks onder begeleiding van een ambulant medewerker van Cordaan, Resto VanHarte.

Jacqueline werkt 4 dagen per week in de Kunstwerkplaats van Cordaan. Haar expositie zal ruim een maand te bezichtigen zijn in buurtcentrum de Meeuw.

Op 7 juni zijn er veel bijzondere gasten:
– deelnemers van een Vriendenkring (organisatie MEE) uit Amsterdam Noord die vaker met elkaar koken, zijn uitgenodigd om te assisteren bij een deel van de maaltijd. 
– deelnemers van de weerbaarheidstraining die dit voorjaar door stichting MEE is uitgevoerd in buurtcentrum de Meeuw 
– 30-40 buurtbewoners die met enige regelmaat komen eten bij Resto VanHarte -de maandelijkse groep buurtbewoners die onder begeleiding van een ambulant begeleidster van Cordaan komen eten.

Tijdens de maaltijd met deze 70-80 gasten zullen we tijdens en tussen de gangen door, voor een actieve ontmoeting tussen de verschillnde gasten zorgen. Een soort van speed-date! Deze Prokkel is een samnewerking van Reso VanHarte, Cordaan ambulante begeleiding Amsterdam Noord, Kunstwerkplaats Cordaan, stichting MEE o.l.v. Combiwel/buurtcentrum de Meeuw.

Jaar2012
Datum07-06-2012
LocatieMotorwal 300, 1021 PH Amsterdam
ContactpersoonAnne Jacobse
E-maila.jacobse@combiwel.nl
Telefoon020-6323845