Prokkel jubileumvoorstelling in Eindhoven

We organiseren een Prokkel jubileumvoorstelling met TOPHITS uit de cursus "Muziekbeleving" van de afgelopen 25 jaar. Onze vrijwilligster Annemie heeft alle 25 jaren meegemaakt! Alleen al daarom wordt het een hele speciale voorstelling.

Op het podium zitten de cursusgroepen 'Muziekbeleving voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking´ samen met diverse kinderen en volwassenen zonder beperking, die zich hebben aangemeld en mee willen doen. Samen gaan ze, met medewerking van de zaal, zingen, spelen en dansen.

Er zal van tevoren al flink geoefend worden. Op 23 en 30 mei oefenen de mensen die zich opgegeven hebben ook mee. Sommige mensen willen alleen helpen, anderen willen mee spelen of zingen. Weer anderen willen helpen bij de aankleding etc. Dit geven ze door via een inschrijfformulier.    

Het wordt een bijzondere voorstelling, want je hoort TOPHITS voorbij komen en door het enthousiasme van de artiesten word je als publiek meegenomen in de voorstelling. De teksten van de liedjes worden geprojecteerd, zodat iedereen mee kan zingen. Ook onze spreekstalmeester zorgt ervoor dat je voortdurend bij de voorstelling betrokken bent, dus stil zitten in de zaal is er niet bij!

Na afloop is er gelegenheid om in onze foyer, onder het genot van koffie, thee en fris, nog gezellig na te praten en te genieten!

Jaar2016
Datum06-06-2016
LocatieCentrum voor de Kunsten Eindhoven
AdresPastoor Petersstraat 180, 5612 LW Eindhoven
Contactpersoon
E-mail
Telefoon