Prokkel Lef! in de Glind

LeF!

LeF! is een muziek / theaterfestival voor ouders en kinderen waar verstandelijk gehandicapten meer dan welkom zijn. Dit jaar is het festival neergestreken op het plein voor het geheel vernieuwde dorpshuis in De Glind.
Voor het derde achtereenvolgende jaar vindt het Lentefestival, LeF!, in De Glind  plaats, dit keer op zaterdag 13 juni 2009. Om 14.00 vindt de opening plaats van het festival met de Brassband 033 Drumhitters.
In elke tent gebeurt wel iets bijzonders: Het Papieren Theater doet sprookjes herleven, in de Tovertent vertel je je eigen verhaal en na de Taartendraak heb je zelf trek gekregen. En wil je zelf muziek maken dan kan je bij Vangman terecht. In de grote ronde tent speelt de Groot, hij lijkt soms nog wel groter!
Prachtige voorstellingen, groot terras, de hele dag ijs, lekker eten, veel muziek, LARP (Live Action Role Play) en natuurlijk de Ranja Dames en de Rijnlanders.
Laat je verrassen! Kom naar LeF!
In 2007 trok LeF! zo’n 400 toeschouwers, in 2008 waren dat er ruim 900.
Passe-partout voor alle voorstellingen  €5,=
LeF!wordt georganiseerd door bewoners van De Glind.
 LeF! wordt gesteund door JooZT, De Rudolphstichting, Stichting De Wijde Mantel, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en de gemeente Barneveld.
Meer informatie op www.lef.glind.nl, hier vindt u het programma en een fotoverslag van LeF! 2008.
 
Jaar2009
Datum13-06-2009
LocatiePostweg 78, 3794 MK De Glind
Contactpersoon
E-mail
Telefoon