Prokkel

In het Duvelhok in Tilburg organiseren wij een gezellige Prokkelavond voor mensen met en zonder beperking.

Met een gastspreker, over het onderwerp: Relaties en Beperking; Hoe werkt dat?

Een heerlijk diner waarin voldoende gelegenheid is om elkaar beter te leren kennen.

Speeddating tussen mensen met en zonder beperking met een aantal prikkelende vragen om elkaar beter te leren kennen

Na het diner is er natuurlijk gelegenheid om wat drinken en een verdere dialoog te starten. En er mag gedanst worden! 

Persbericht

TILBURG – Creatieve zorgwerkplaats Raakveld en anti-discriminatiebeweging RADAR houden op donderdag 6 en vrijdag 7 juni Prokkelavonden in De NWe Salon (Duvelhok) te Tilburg. Prokkels zijn prikkelende ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking.

De Tilburgse Prokkels (ze worden in heel Nederland georganiseerd) zijn bedoeld om de onderlinge ontmoeting te vergemakkelijken en beide doelgroepen nader met elkaar kennis te laten maken.

Donderdag 6 juni openen Raakveld en Radar om 16.30 uur de deuren voor een welkomstdrankje. Daarna vertelt een gastspreker over de combinatie van het hebben van een beperking en het aangaan van relaties. Het publiek kan vragen stellen en discussiëren. Van 17.30 tot 18.15 uur is er een gezamenlijke maaltijd à 5 euro. Vervolgens staat er speeddating op het programma. Door middel hiervan wil de organisatie het contacten leggen tussen mensen mét en mensen zonder beperking gemakkelijker maken.

Op vrijdag 7 juni is er een optreden van de Nederlandstalige band Vrienden van Tjeu. Het optreden duurt tot 22.00 uur, waarna een DJ tot 23.00 uur voor muziek zorgt. De deuren gaan open om 19.30 uur. Toegang is gratis, de muzikanten gaan wel rond met de pet voor een vrijwillige bijdrage.
Inschrijven om mee te doen aan deze Prokkel kan door te mailen naar r.vandijk@radar.nl met als onderwerp Prokkel. Ook aan de deur zijn kaarten verkrijgbaar. Voor de maaltijd kun je je tot donderdag 12.00 uur opgeven bij info@raakveld.nl, of 013-5353898. Raakveld, St. Josephstraat 133, Tilburg.

Jaar2013
Datum06-06-2013
LocatieDuvelhok Tilburg
Adresst. Josephstraat 133, 5017 GG Tilburg
Contactpersoon
E-mail
Telefoon