Prokkelavond bij Resto VanHarte Dordrecht Stadspolders

Deze vrijdag hebben we een live optreden van een orkest. Dit orkest bestaat uit muzikanten met en zonder beperking. Kom luisteren en meegenieten.
En heb je zin om te komen, je bent van harte welkom

Iedereen is van harte welkom om mee te komen eten!
Reserveren kan online op de site van Resto VanHarte.

PERSBERICHT/UITNODIGING
 

Prokkelen bij Resto VanHarte

Mensen met en zonder verstandelijke beperking ontmoeten elkaar aan tafel

13 mei 2019 – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Dordrecht en Stichting Prokkel organiseren in het kader van nationale Prokkelweek (3 tot en met 8 juni) op vrijdag 7 juni een resto-avond gericht op ontmoetingen tussen mensen met én zonder verstandelijke beperking. Locatie is Het Polderwiel op Dudok-Erf 58. Tijdens het driegangendiner is er net als vorig jaar een optreden van Mousika, een orkest met mensen met een verstandelijke beperking. De orkestleden helpen ook mee in de bediening en schuiven aan tijdens het diner. Houd jij van lekker eten, muziek en gezelligheid? Kom dan vooral langs en doe mee!

Samen iets doen en zo elkaar beter leren kennen
De resto-avond is onderdeel van de jaarlijkse nationale Prokkelweek (3 tot 8 juni). Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder. Dat kan tussen twee mensen zijn, maar ook in een groep. Iedereen kan meedoen en het kan overal plaatsvinden; in buurten, bedrijven, (zorg)instellingen, met woningcorporaties, fondsen, bij een speeltuinvereniging of op een (kinder)boerderij. Resto VanHarte en Stichting Prokkel slaan de handen ineen om tijdens Prokkelweek in heel Nederland mooie ontmoetingen in het Resto te organiseren tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Want samen iets doen en zo elkaar beter leren kennen, dat is waar het bij Prokkelen én bij Resto VanHarte om draait.

Iedereen is welkom
Iedereen is welkom om mee te prokkelen. De inloop is vanaf 17.00. Het diner begint om 17.30 uur. Kosten zijn acht euro per persoon. Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Jaar2019
Datum07-06-2019
LocatieResto VanHarte Dordrecht Stadspolders
AdresDudok-Erf 58, 3315 KA Dordrecht
Contactpersoon
E-mail
Telefoon