Prokkeldag Zeewolde

Prokkel staat voor ontmoetingen tussen mensen met en zonder beperking. In Zeewolde hebben de Gemeente Zeewolde, Welzijn Zeewolde, 's Heeren Loo, De Basisz en Stichting Philadelphia hun krachten gebundeld om deze dag te organiseren!

Het begon op het gemeentehuis met de opening door de Burgemeester en Wethouder! Uiteraard was er ook taart. Alle belangstellenden kregen een rondleiding door het gemeentehuis. Daarna is het hele gezelschap vertrokken naar de gebroeders Ducaat. Hier werd lekker gegeten en gedronken. Mensen van 's Heeren Loo hebben iedereen voorzien van lekkere pannenkoeken. Toen iedereen voldaan was stond er een bezoek aan de brandweer kazerne op het programma waar ook de politie aanwezig was. En was er een vrachtwagen van Wolter Koops aanwezig voor een ritje met chauffeur Marten! Ondertussen werden er bij Welzijn Zeewolde prachtige graffiti werkstukken gemaakt.

Een ander onderdeel tijdens de Prokkelweek zijn de Prokkelstages. Deze waren bij de Coop en bij een peuterspeelzaal. En op korte termijn nog bij het repaircafe en bij de Oude Bieb. Voor de deelnemers is een Prokkelstage een kans om eens uit hun comfortzone te gaan. Mede door een aantal fantastische sponsoren is deze dag mogelijk gemaakt.

We willen dan ook de volgende bedrijven ontzettend bedanken: 
Phoenix verffabriek voor het leveren van de verf voor het graffiti spuiten, Houthuijzen Schilderwerken voor het sponsoren van verfbenodigdheden, de Coöp Zeewolde voor de ingrediënten voor de pannenkoeken en de stageplekken. De Oude Bieb en de Peuterspeelzaal Zeewolde voor het bieden van een stageplek. Ook nog Webo Promotions en de gebroeders Ducaat en tot slot De politie en de brandweer.

Allemaal ontzettend bedankt!

          

 

Jaar2018
Datum06-06-2018
LocatiePhilagilde
AdresGildenveld 65, 3892 DD Zeewolde
Contactpersoon
E-mail
Telefoon