Prokkeldagen Talant Joure

Talant Joure is van maandag tot en met donderdag actief:

Maandag 3 juni:
De Prokkelweek wordt geopend door onze wethouder. We gaan een fietstocht doen op de tandem. Dit zal gebeuren met mensen met een beperking, onze eigen directeur, mensen van buitenaf die zich hiervoor kunnen opgeven. Je kunt ook kiezen voor een dansworkshop. Die wordt gegeven door een gastdocente van het CIOS. Hierna wordt er een lunch met elkaar gemaakt en zullen wij deze met ons allen gaan nuttigen.

Dinsdag 4 juni:
Vandaag doen we een schilderworkshop samen met het Leger des Heils. Hierna kun je kiezen tussen lunch maken of fotoshoot waarbij we buiten op zoek gaan om mooie plaatjes te schieten van de natuur of van jezelf. Ook vandaag sluiten we weer af met een gezamenlijke lunch.

Woensdag 5 juni:
Vandaag gaan we naar de brandweer in Heerenveen voor een rondleiding in de kazerne, gegeven door een echte brandweerman. Bij terugkomst weer lunchen en daarna even rusten. Want 's middags hebben we een sterrenslag met mensen vanuit verschillende instanties zodat we een gemêleerd gezelschap bij elkaar hebben. Als afsluiting hebben we voor iedereen die deze dag heeft meegedaan een BBQ.

Donderdag 6 juni:
Vandaag gaan we met zijn allen naar het gemeentehuis. We gaan dan in de raadzaal debatteren. Van tevoren komt de wethouder nog een keer bij ons op locatie langs voor een stage, dan wordt er ook gekeken naar wat voor onderwerpen er in het debat ter sprake kunnen komen.

Jaar2019
Datum03-06-2019 t/m 06-06-2019
LocatieTalant Joure Maria Louisestraat
AdresMaria Louisestraat 30, 8501 LB Joure
ContactpersoonBianca Wilting
E-mailB.Wilting@talant.nl
Telefoon0513-643800