Prokkeleindfeest in Vinkhuizen in Groningen

Om 14.00 uur wordt het feest geopend door het Prokkelkoor, een samenwerking van het Eigenweiskoor 't Vinkhuys en het Veldspaatkoor. Daarna is er een spetterende Djembe optreden, swingende deuntjes van een DJ & nog meer leuks. Bewoners van de Zorgpost Vinkhuizen, locatie Manggaanstraat, zorgen voor de lekkere hapjes. En natuurlijk zijn er ook activiteiten voor de kinderen. Laat je verassen en kom allemaal op deze middag. Welkom!

Een verslag:

De Prokkelweek

Vrijdag 6 juni heeft het eindfeest van de Vinkhuizer Prokkelweek plaatsgevonden in ’t Vinkhuys. Met dit eindfeest werd een mooie week afgesloten waarbij de PROKKEL centraal stond. Een PROKKEL is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking en iemand zonder. Tijdens deze landelijk georganiseerde week die van maandag 2 tot en met zaterdag 7 juni duurde, zijn er in Vinkhuizen diverse mooie activiteiten geweest.

Spetterend eindfeest in ‘t Vinkhuys

Als afsluiter van de activiteiten van de Prokkelweek in Vinkhuizen was er het eindfeest in ’t Vinkhuys. Het was deze dag prachtig weer en hierdoor kon er optimaal gebruik worden gemaakt van het terras van ’t Vinkhuys om de gasten een goed plekje te geven. Op het terras werden de meer dan 60 gasten voorzien van mooie muzikale bijdragen van ‘t Vinkhuys koor ‘Aigenwies’ , een spetterend DJEMBE optreden en een mooie buikdansvoorstelling. Daarbij kregen zij heerlijke hapjes en drankjes. Omdat het evenement aan de zijde van de Diamantlaan plaatsvond, kwamen er zo nu en dan ook belangstellende voorbijgangers een kijkje nemen. Deze deelden vaak spontaan in de feestvreugde.

De middag verliep in een zeer gemoedelijke sfeer, waarbij er zowel voor jong en oud veel te genieten viel. Het was hiermee een uitstekend moment om nader met elkaar kennis te maken en er samen een leuke middag van te maken. ’t Vinkhuys wil iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan deze zeer plezierige middag!

Bekijk de foto's op onze website: http://vinkhuys.nl/prokkelweek-heeft-mooie-afsluiter/

Samenwerkings organisaties tijdens de Prokkelweek in de wijk Vinkhuizen in Groningen:
 
MFC ’t Vinkhuys ( Sociaal, Cultureel & Welzijn)
Diamantlaan 94
Tel: 050 – 5770770
Email: info@vinkhuys.nl
Contact: m.sonodirkomo@vinkhuys.nl
 
Kringloop+
Diamantlaan 1
Tel: 050-3051030
Email: info@kringloopplus.nl
 
Novo (Zorgpost Vinkhuizen)
Locatie Mangaanstraat 24
Tel: 050-5270616
Email: k.emmelkamp@novo.nl
 
Novo (De Kornalijn)
Kornalijnlaan 5
Tel:
Email: m.booisma@novo.nl
 
Woonzorg de Veldspaat & Lentis/Dignis
Veldspaatstraat 368
Tel: 06-22651360
manondriesten@hotmail.com                 / mka.driesten@lentis.nl
 
stichting MJD
jeugd / jongeren werk
email: d.stubbe@mjd.nl
 
stichting SKSG (kinderwerk)
en de speeltuinvereniging Vinkhuizen zuid
contact: Aukje Heys
email: a.heys@sksg.nl
 

Jaar2014
Datum06-06-2014
LocatieMultifunctioneel Centrum 't Vinkhuys
AdresDiamantlaan 94, 9743 BJ Groningen
Contactpersoon
E-mail
Telefoon