Prokkelen bij het VSBfonds in Utrecht

Het VSBfonds heeft een gemiddeld donatiebudget van 26 miljoen per jaar waarmee we ongeveer 1.400 projecten financieren. 

Ook dit jaar Prokkelen we graag mee.

We gaan op donderdag 7 juni met een groep mensen met een verstandelijke beperking zes verschillende projecten beoordelen. Deze projecten hebben we al eerder in behandeling genomen. We willen graag weten wat mensen met een verstnadelijke beperking van de verschillende projecten? Zouden zij ook geld hebben gegeven aan dat project? En welk project vinden zij het beste en waarom? Dat zijn allemaal vragen die die ochtend aan de orde zullen komen. Uiteindelijk krijgt een van de zes projecten een extra bijdrage.

Op deze manier leren we allemaal van elkaar. De medewerkers van het VSBfonds leren kijken door de bril van iemand met een verstandelijke beperking, de mensen met een verstandelijke beperking leren waar fondsen op letten als zij projectvoorstellen ontvangen. Ook dat vinden wij van groot belang. Want organisaties zoals de LFB, de belangenvereniging van, voor en door mensen met een verstandelijke beperking zal in de toekomst ook meer projectgericht gaan werken en dan is het fijn dat ze weten hoe bijvoorbeeld het VSBfonds werkt.

Er hebben zich inmiddels al veel mensen voor deze Prokkel aangemeld. We zitten vol, maar we zullen na donderdag 7 juni laten weten welk project nog een extra bijdrage heeft gekregen.

Jaar2012
Datum07-06-2012
LocatieMaliebaan 14, 3581CN Utrecht
Contactpersoon
E-mail
Telefoon