Prokkelen in de Hof van Twente – Delden

Iedereen prokkelt mee in Hof van Twente

Het was weer Prokkelen geblazen afgelopen week in Hof van Twente. Organisaties stelden mensen met en zonder beperking in de gelegenheid gezamenlijk een prikkelende activiteit uit te voeren. Dit varieerde van een avonturentocht met de huifkar tot tafeltennissen in de buurt.

Prokkelen heeft al jaren extra aandacht van het Servicepunt Vrijwilligerswerk in Hof van Twente. Het is belangrijk dat een ieder in onze samenleving mee kan doen of je nu wel of geen beperking hebt. Alle deelnemers aan het Prokkelen waren dit jaar weer enthousiast.

CLUB 2009 in Delden was natuurlijk ook weer van de partij. Deze club doet al een flink aantal jaren mee en bedenken dan ook ieder jaar een programma waarbij jongeren een belangrijke rol spelen.

Dit keer hadden ze een zeskamp bedacht met aandacht voor beweging maar ook het computergebruik maakte onderdeel uit van het avondvullend programma.

In Delden werd het Prokkelen gestart met het aansnijden van de bekende Prokkeltaart. Natuurlijk ontbrak het favoriete fotomoment niet: de groepsfoto.

Klik hier voor een krantenbericht van de Prokkel in Delden.

Jaar2013
Datum05-06-2013
LocatieScholengemeenschap Twickel Delden
AdresSchoppenstede 19, 7491HG Delden
Contactpersoon
E-mail
Telefoon