Prokkelen met Knoop in je zakdoek – Hilversum

Prokkelen met Knoop in je zakdoek

KNOOP IN JE ZAKDOEK HELPT MEE OM WENSEN IN VERVULLING TE LATEN GAAN.

In 2012 staat Knoop in je zakdoek met 18 afleveringen in het teken van wensen. Langgekoesterde wensen van mensen met een verstandelijke beperking. Presentator Johan Overdevest gaat helpen deze wensen in vervulling te laten gaan. Daarbij ga je zelf ook heel veel doen. Dus samen met anderen aan de slag om je droonwens te realiseren.

Welke wensen komen in aanmerking?
Je kunt denken aan de wens om eens samen met je idool op te treden, een dag te helpen in het circus, met de brandweer of politie op pad, een parachutesprong maken, een gastrol in een favoriete soap spelen, een ontmoeting met een voetbalster of andere bekende sporter, een videoclip maken, een kunstwerk realiseren met een bekende kunstenaar, meehelpen achter de schermen van een televisieprogramma. Je kunt het zo gek niet bedenken. De wensen zijn zeer persoonlijk en uniek. Onder het motto ‘alles is mogelijk’ gaan we aan de slag.

Het streven is om de wensen tijdens de Prokkeldagen te laten plaatsvinden. Maar er is natuurlijk veel voorbereidingstijd nodig.

Om in aanmerking te komen voor de selectie van een van de hoofdgasten van Knoop in je zakdoek kijkt de redactie van Knoop naar het volgende:
– Is je wens een bijzondere wens?
– wat is je grootste wens………..
– Ben je 18 jaar of ouder
– Heb je een verstandelijke beperking en kun je jezelf goed verwoorden. Want hij wordt op televisie uitgezonden

Dus…..wacht niet te lang en stuur je wens met een kleine toelichting per email naar info@prokkel.nl. Wij sturen deze door naar de redactie van Knoop in je zakdoek. Die nemen dan contact met je op. 

Wie weet ben jij een van de hoofdgasten in een gloednieuwe serie Knoop in je zakdoek.

Knoop in je zakdoek is een programma van de NTR.

Jaar2012
Datum07-06-2012 t/m 09-06-2012
LocatieHilversum
ContactpersoonMarian Geling
E-mailmarian@prokkel.nl
Telefoon06-27057594