Prokkelen met SOVAK in Zevenbergen

Op zaterdag 10 juni was een groep van 15 cliënten van de woningen Lindonk 87 en 89 van stichting SOVAK te vinden op de zomermarkt van basisschool De Regenboog in Zevenbergen. We wilden graag meehelpen bij alle activiteiten die in en rondom de school werden gehouden.

Tijdens de voorbesprekingen konden cliënten aangeven waarbij zij wilden helpen. We wilden ook graag zelf activiteiten aanbieden. De cliënten boden aan om zelf van tevoren 100 cup-cakes te bakken, de kinderen konden deze versieren en natuurlijk opeten. Een cliënte gaf een demonstratie honden training met haar hond. Ook konden kinderen met de hond voetballen op het veldje. Dit was een heel bijzondere ontmoeting. Een andere cliënte gaf een playback optreden, ze had voor de kinderen speciaal liedjes van K3 uitgezocht.

Verder konden kinderen aanschuiven bij de tafel met spelletjes en er werd hulp gegeven bij het opbouwen en afbreken van de markt. De andere buren van de Lindonk zijn het centrum Stichting Turken Zevenbergen en kinderdagverblijf Thuis. Alle vier de organisaties hebben hun steentje bijgedragen aan een geslaagde middag, waarbij leuke, gezellige en leerzame ontmoetingen plaatsvonden. Ontmoetingen die zeker voor herhaling vatbaar zijn.

Wij hebben weer een gezellige Prokkeldag gehad!

Jaar2017
Datum12-06-2017
LocatieRegenboog
AdresRegenboogstraat 1, 4761 ZX Zevenbergen
Contactpersoon
E-mail
Telefoon