Prokkelen Natuurlijk in Tilburg

Het thema van dit jaar is biodiversiteit. Dat is alles wat te maken heeft met de natuur en dieren.

Een aantal bewoners uit de wijk Prokkelden de afgelopen weken al in twee groepen. De eerste groep; moeders van de Moeder/kindgroep van de Twern locatie De Poorten deed dit bij kadosjop/atelier ’T klein Verschil van Amarant. Dit waren 4 workshops waarin zij samen met de medewerkers van de dagbesteding ’T klein Verschil dieren van papier-maché maakten.
De tweede groep; kinderen uit de wijk Goirke, Hasselt en Bouwmeesterbuurt, bezochten onder begeleiding van de Twern Boerderij Rugdijk van Amarant. Daar beschilderden zij samen met de deelnemers van de dagopvang bloempotten.

Zowel de kunstzinnige dieren van papier-maché als de vrolijke bloempotten (met planten) worden op de afsluiting via een veiling te koop aangeboden voor het goede doel. Het goede doel van dit jaar is stichting ‘Van Hand tot Hand’. Zij helpen kansarme gezinnen met kinderen in Sri Lanka.

Iedereen is welkom om op Prokkelzaterdag van 11.00 – 15.00 uuur met ons mee te “ Prokkelen”. Er zijn die dag veel activiteiten voor jong en oud die te maken hebben met het thema biodiversiteit.
Er zijn diverse workshops, muziek van ‘de Bent’, schminken, verkoop van zelfgemaakte artikelen van Kadosjop / atelier ’T klein Verschil en lekkernijen van banketbakkerij Zoete Hoef.
De toegang is gratis. Wij hopen op lekker weer en u bent allen jong en oud van harte welkom!

Jaar2010
Datum12-06-2010
LocatieWilhelminapark , 5041 EA Tilburg
Contactpersoon
E-mail
Telefoon