Prokkelfestijn Bilgaard, Leeuwarden

Om 11.00 uur starten we met een spektaculaire opening bij de muziekkoepel in Bilgaard. Loco-burgemeester Gerrit Krol zal samen met een bekende voetballer de aftrap verzorgen. 

Daarna kun je je in het gehele centrum van de wijk vermaken. Een van de schoolpleinen is ingericht als bewegingsplein, de andere met belevingsactiviteiten, er is een modeshow, diverse workshops, een zomerbraderie, kindercircus Saranti komt, er worden loten verkocht (opbrengst Lilianefonds), liefhebbers kunnen een balletje in "het goede doel" schieten.

Er zijn heel veel studenten die vanuit maatschappelijke stage, voor studiepunten of leerbedrijf zich actief voor deze dag inzetten, daarnaast is er veel ondersteuning vanuit vrijwilligers met en zonder beperkingen. De wijk wordt versierd, dit alles wordt gemaakt door studenten die op dagcentra samen met gehandicapten e.e.a. gemaakt hebben, er is een fotowedstrijd, je kunt schilderen, kortom…teveel om op te noemen.

En mocht je de smaak te pakken krijgen, het vrijwilligersservicepunt is de hele dag bemand om inschrijvingen te doen, zowel voor vrijwilligers als voor deelnemers die graag een vrijwilliger willen hebben om samen leuke dingen te blijven doen. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie: www.prokkelfestijn.nl

Video

YouTube: bekijk diverse filmpjes van het Prokkelfestijn in Bilgaard

Online Fotoalbum

Foto’s van Prokkelfestijn in Bilgaard

Jaar2009
Datum13-06-2009
Locatiecentrum van de wijk Bilgaard
AdresBrandemeer, Ludinga enz. , 8918 HR Leeuwarden
Contactpersoon
E-mail
Telefoon