Prokkelkoor Prokkelt door in Friesland

Op zaterdag 6 juni is het Prokkelkoor druk bezig met de voorbereidingen voor het Prokkel festival op zondag 7 juni.

Het Prokkel festival is voor iedereen uit Friesland wijde omgeving die heeft mee geprokkeld, maar ook voor alle anderen. We hebben kraampjes waar je je Prokkel nog eens kunt laten zien. Graag tijdig opgeven bij Roelof Veldhuizen.

Op kinderboerderij Doniastate in Stiens is iedereen altijd van harte welkom. Jong en oud, met en zonder beperking. Op 7 juni is het zelfs gratis entree. Dan kan dus echt iedereen komen!! Echt voor iedereen en daarom noemen we deze prokkel: SamSam-festival “Jij bent anders, net als ik!"

Tijdens het festival zullen Het Prokkelkoor, Het Koor van De Dijk en De Sa Leuk Band optreden, maar er zijn ook artiesten zonder beperking. Ook zijn er clowns van De VisiteClowns en vrolijken kabouter Odette en Tante Rozet de boel helemaal op. Maar je kunt ook mee doen aan de karaoke, je kunt je laten schminken en natuurlijk is er een springkussen. DJ Hans Postma draait swingende muziek en misschien gaan Blije Bart en Ari C. de presentatie doen. En dan is er nog…………. Ha! Verrassing!!!

Trouwens: Het Prokkelkoor Prokkelt het hele jaar door:
– Op 16 april zingen zij bij Resto vanHarte.
– Op 23 mei laten zij hun zang horen tijdens de praamtocht door de grachten van Leeuwarden.
– Op 14 juni zullen zij tijdens het bekende korenfestival ‘Lokaal Vocaal’ te Leeuwarden de sterren van de hemel zingen.

Jaar2015
Datum06-06-2015
LocatieKinderboerderij Doniastate
AdresTruerderdyk 14, 9051 LC Stiens
Contactpersoon
E-mail
Telefoon