Prokkelmenu Resto VanHarte Amsterdam Noord

Resto VanHarte Amsterdam serveert een speciaal Prokkelmenu op deze dinsdag in de Week van het Prokkelen. Wat, dat blijft nog even een verrassing. Het zal in elk geval prikkelend zijn. Het restaurant gaat om half zes open. Om om zes wordt het eten opgediend. Van te voren aanmelden, via  www.restovanharte.nl of via 0900 900 3030

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit, gewoon in je eigen buurt.
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Tijdens de maaltijd en tussen de gangen door kunt u bijpraten met buurtgenoten. Tegelijkertijd maakt u kennis met wijkorganisaties. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, de sociaal raadsvrouw of de huisarts. Zij geven uitleg over hun werk. Ook worden er muziek- en thema-avonden georganiseerd. Daarnaast biedt Resto VanHarte vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan.
 
Resto VanHarte gelooft in de kracht van mensen. Wij brengen buurtbewoners samen rond de eettafel en dagen hen uit de regie te nemen over hun leven.  Bij Resto VanHarte komen mensen weer in contact met elkaar, met hun buurt en met hun eigen mogelijkheden. Eén op de drie mensen voelt zich eenzaam. Oude structuren zoals kerk of netwerken in de buurt zijn verdwenen. Familie woont ver weg of heeft andere prioriteiten. Door het ontbreken van deze sociale netwerken ontstaat eenzaamheid.
 
Resto VanHarte doorbreekt dit isolement. In de Resto’s maken professionals en  vrijwilligers een gezonde maaltijd. De gasten werken mee in de keuken of helpen tafels te dekken en de ruimte gezellig te maken. Iedereen is welkom! Aan tafel wordt gepraat en vaak is er van alles te beleven: van muziek tot voorlichting over onderwerpen die ertoe doen. Dat inspireert de gasten. Het geeft ze net dat noodzakelijke zetje om de draad weer op te pakken. Resto VanHarte ziet dat dat lukt, al meer dan vijf jaar lang, overal in Nederland.

Jaar2013
Datum04-06-2013
LocatieResto vanHarte Amsterdam
Adres
Contactpersoon
E-mail
Telefoon