Prokkels – ’s Heeren Loo – Noordwijk

Dit jaar gaan onze bewoners meedoen aan allerlei verschillende activiteiten. 

We beginnen de week met de ProkkelSterrenslag in Utrecht. Vijf bewoners vormen samen met vijf medewerkers van een van onze leveranciers een team. Ze gaan met zijn tienen naar Utrecht. Door samen deze zeskamp te spelen leren ze elkaar beter kennen. Dat is leuk voor de bewoners én voor de medewerkers, want ze komen elkaar best vaak tegen op het zorgpark. 

Donderdag 6 juni doen we mee aan de BeleidsProkkels. Dit jaar gaan we naar de gevangenissen, naar twee verschillende zelfs. Een groep gaat naar de gevangenis in Heerhugowaard. De andere groep naar de gevangenis in Rotterdam. Hoe ziet de gevangenis er uit, wat mag je wel en wat mag je niet. Dat gaan we ontdekken. En het leuke is dat we er na afloop met elkaar over kunnen praten. Zijn de gevangenissen hetzelfde. Of zijn er veel verschillen. We gaan het ervaren. 

Tot besluit de vrijdag. Dan gaat een van onze bewoners meedoen aan Prokkel op Koers. Hij wordt maatje van een bestuurder van een zorginstelling. Ze gaan samen met nog 10 andere duo's een dag zeilen op een hele grote klipper. Ze gaan samen zeilen, samen voor het eten zorgen en met elkaar praten. Ze doen dat op het IJsselmeer. 
Een hele bijzondere ervaring, voor de bestuurder en voor onze bewoner.

Jaar2019
Datum03-06-2019 t/m 07-06-2019
Locatie's Heeren Loo - Noordwijk
AdresDolfijnlaan 1, 2201ZD Noordwijk
Contactpersoon
E-mail
Telefoon