Prokkelstage Aanpak Ring Zuid en Cliëntenvereniging De Zijlen provincie Groningen

Cliënten zijn de Zijlen zijn van harte uitgenodigd verschillende onderdelen van het project Aanpak Ring Zuid (aanpak zuidelijke ringweg Groningen) te bezoeken. De eerste ontmoeting op deze Prokkelstagedag is het ontvangst in het informatie- en bezoekerscentrum Paviljoen Ring Zuid aan de Muntinglaan 2, Groningen.

Daarna gaat de groep verdeeld in kleinere groepjes projectmedewerkers in het veld ontmoeten door op bezoek te gaan bij een Verkeersregelinstallatie Hereweg, bouwplaats Helperzoomtunnel, bedieningskantoor van de Oostersluis in Groningen. Een aantal gaat op pad als journalist en neemt interviews af en maakt foto's van bewoners aan de zuidelijke ringweg.

In de middag worden alle ervaringen bijeen gebracht door een Aanpak Ring Zuid Prokkelkrant te maken. Het eerste exemplaar zullen we overhandigen aan een lid van commissarissen van De Zijlen. Ook spelen we die middag het 'Doe je mee' Prokkel spel met buurtbewoners. Aan het eind van de dag ontvangt iedere deelnemer een Prokkelcertificaat.

Jaar2019
Datum06-06-2019
LocatiePaviljoen Ring Zuid
AdresMuntinglaan 2, 9727 JT Groningen
Contactpersoon
E-mail
Telefoon