Prokkelstage bij Basisschool De Sleye in Heel

​Bij basisschool De Sleye in Heel leren ongeveer 300 kinderen in de leeftijd 4-12 jaar. Schooltijden zijn van 08.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 15.00 uur Deze dag kunnen we drie Prokkelaars een meeloopdag aanbieden. 1 stageplek – in een kleutergroep met alle werkzaamheden van dien. 1 stageplek – bij de concierge meewerken, denk aan diverse klussen. 1 stageplek – op de sportdag (groep 6-8). Te denken valt aan scores bijhouden, koffie verzorgen, allerlei uitvoerende zaken doen. De stage is op donderdag 4 juni.

Verslag van Stijn 
Ik liep om ca. 8:05 BS de Sleye in Heel binnen,
Na een ronde door de school en nog wat helpen met de opbouw van een kast ging ik met Paul en nog een collega, Sam, naar de Sint Martinusschool in Beegden, ca. 3 km ten noord-oosten van Heel.
Daar begonnen we ook weer met een rondje door de school en we begonnen aan een project om een schaduwdoek op te hangen.
Daarvoor moesten we een paal aan het hek verankeren, een schroefhaak in de conifeer draaien en aan de stalen v-kolom bij de voordeur hebben we een staalkabel gehangen met haak.
Na met de staalkabels het doek met de haken verbonden te hebben waren we op tijd klaar.
We reden terug naar BS De Sleye, en ontvingen van Ron van Mierlo een Prokkel-certificaat. Uiteindelijk ben ik rond 15:15 vertrokken met Paul en zijn Kever naar Roermond, waar ik de trein nam naar Eindhoven. Het was een erg leuke dag!

Jaar2015
Datum04-06-2015
LocatiePostbus 5094 , 6097 ZH Heel
Contactpersoon
E-mail
Telefoon