Prokkelstage bij Golfbaan de Lage Mors

Cliënten van Aveleijn (en anderen) gaan op Prokkelstage bij Golfbaan de Lage Mors.

Het programma is als volgt:
11:00 – 11:30 uur: Ontvangst met een kop koffie en krentewegge, uitleg over golf.
11:30 – 12:00 uur: Een rondje over de baan in de buggy, de buggy wordt bestuurd door enkele van de aanwezige herengolfers.
12:00 – 12:30 uur: Samen een broodje eten.
12:30 – 13:30 uur: Verrichten van lichte werkzaamheden op de baan.
13:30 – 14:30 uur: Naar de drivingrange en oefengreen voor een golfclinic met, met name put oefeningen daarna een wedstrijd putten (met prijzen!).
14:30 – 15:00 uur: Afscheid nemen met een glaasje Gele Peter (typisch non-alcoholisch golfdrankje) en de prijsuitreiking.

Deze Prokkelstage wordt binnen Aveleijn uitgezet, maar er kunnen zich ook mensen van buiten de organisatie aanmelden.
Voor aanmelden ga je naar de website www.aveleijn.nl/activiteiten.

Informatie over Golfbaan de Lage Mors:
Golfbaan de Lage Mors is een par 70, volwaardige 9 holes golfbaan in het mooie Twentse stadje Delden.
De baan is ontworpen door Frank Pont en in april 2008 geopend. In september 2008 heeft de NGF de golfbaan qualifying verklaard en de golfclub de B-status toegekend.
Golfbaan de Lage Mors is gelegen rond het golfhotel Aparthotel Delden. Aparthotel Delden is een stijlvol familie-, golf- en wellnesshotel bekend om zijn ongekende veelzijdigheid en unieke ligging. Gelegen in de prachtige Hof van Twente.

Informatie over Aveleijn:
Aveleijn begeleidt en ondersteunt kinderen, volwassenen en het gezin op alle leefdomeinen: wonen, werken, onderwijs en relaties. Dat kan professionele begeleiding thuis zijn, maar ook binnen onze eigen voorzieningen voor wonen en werken. De verschillende voorzieningen, afdelingen en diensten versterken elkaar en benaderen zorgvragen in samenhang. Door echte samenwerking, met alle betrokkenen binnen en buiten Aveleijn, maken we meedoen toegankelijk.

Jaar2014
Datum05-06-2014
LocatieSportlaan 7, 7491DG Delden
Contactpersoon
E-mail
Telefoon