Prokkelstage bij Ministerie van Infrastructuur en Milieu in Den Haag

Conny Kooijman loopt stage bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu in Den Haag.

Een verslag van Conny:

Ik heb stage gelopen bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu in Den Haag bij Hans van Dijk.
Als eerste kreeg ik een tekst te lezen over de begeleiderspas van het OV. De tekst was een lijst met vragen die je met ja of nee kunt beantwoorden. Je kunt dan zien of je in aanmerking komt voor een begeleiderspas. Deze tekst komt op de website te staan. Ik heb naar de tekst gekeken en ze waren erg blij met mijn opmerkingen en suggesties over de teksten. Ze nemen mijn opmerking ook daadwerkelijk mee en waren verbaast over mijn vele goede opmerkingen en bijdrages.

Toen zijn we naar de TU Delft gegaan. Het ging over hoe je op gemakkelijke manier kunt zien wat je saldo is op je OV-chipkaart is. Het is een hulpmiddel, zodat je goed kunt zien of je in- of uitgecheckt bent.

De volgende dag was er een vergadering over de Toolkit Informatievoorziening voor de vervoersbedrijven. Hoe geef je informatie aan de klant? Dit was erg interessant. Ze hadden het ook nog over de afschaf van het papieren kaartje.
Ze waren heel erg enthousiast over Steffie (www.steffie.nl). Ze vinden Steffie een goed middel om gemakkelijke informatie te geven.

Maar dat was nog niet alles. Mijn Prokkelstage wordt vervolgd! Hans en nog een aanwezige projectmedewerker willen graag een afspraak met mij maken met een collega van mij van Ieder(in). Dus betekent voor mij dat deze Prokkelstage echt effect heeft gehad. Ze vonden het heel goed en erg nuttig dat ik er bij was. En waren blij met mijn goede bijdrage. Dus we hebben gelijk een afspraak gemaakt om verder te praten over de Toolkit.

Jaar2014
Datum05-06-2014
LocatieMinisterie van Infrastructuur en Milieu
AdresKoningskade 4, 2596 AA Den Haag
Contactpersoon
E-mail
Telefoon