Prokkelstage bij Speeltuin de Roetsj in Sittard

Wij gaan 3 Prokkelplaatsen laten invullen door: 2 leerlingen van de Parkschool en een jongedame van een dagopvang in Holtum. Vooraf is er contact met de stagiaires over de activiteiten en het maken van reclame (scholen en activiteitencentrum uitnodigen en een goede planning opstellen).

Hun werk op de dag zelf omvat:
– Versieren van de Roetsj met ballonnen incl. vlag ophangen.
– Ontvangen van scholen met kinderen met en zonder beperking. In de ochtend komen er kinderen van speciaal onderwijs, kinderen van een peuterspeelzaal en kinderen van een reguliere basisschool (groep 3 en 4), om te spelen in de speeltuin. Zij worden getrakteerd op fris en cake.
– Het verzorgen van de lunch voor de volwassen cliënten van de dagbesteding van Pergamijn met hun leiding. Dit is van 12.00 tot 13.30 uur. De stagiaires zijn de gastvrouwen en smeren broodjes en schenken koffie of thee.
– Ontvangen van scholen met kinderen met en zonder beperking. Tussen 13.30 en 15.00 uur komen weer 2 groepen kinderen van speciaal onderwijs en kinderen van een reguliere basisschool, om te spelen in de speeltuin. Ook voor deze groepen wordt fris en cake getrakteerd, of een ijsje bij warm weer.
– Na afloop zullen de stagiaires samen opruimen en gaan we evalueren.

Voor meer informatie over Speeltuin de Roetsj, zie de website
Hierop is ook een verslag te vinden (+foto's) van de Prokkeldag in 2015: Klik hier

Jaar2016
Datum09-06-2016
LocatieSpeeltuin de Roetsj
AdresHuntstraat 1, 6135 CP Sittard-Limbrichterveld
Contactpersoon
E-mail
Telefoon