Prokkelstage/les bij Bataafs Lyceum in Hengelo

Wij van Aveleijn hebben een stageplek georganiseerd bij de middelbare school Het Bataafs Lyceum in Hengelo. Er kunnen 16 mensen met een beperking een biologie en scheikundeles volgen. Een klas begeleid de 16 mensen tijdens deze lessen. De stage plekken worden in onze eigen organisatie uitgezet, maar er kunnen zich ook mensen van buiten de organisatie aanmelden.

Programma van deze dag:
10:30 uur Aankomst en koffie/thee/fris
11:15 uur Biologieles volgen
12:00 uur Lunch
13:00 uur Rondleiding
14:00 uur Scheikundeles volgen
15:00 uur Einde

Informatie over Aveleijn:
Aveleijn begeleidt en ondersteunt kinderen, volwassenen en het gezin op alle leefdomeinen: wonen, werken, onderwijs en relaties. Dat kan professionele begeleiding thuis zijn, maar ook binnen onze eigen voorzieningen voor wonen en werken. De verschillende voorzieningen, afdelingen en diensten versterken elkaar en benaderen zorgvragen in samenhang. Door echte samenwerking, met alle betrokkenen binnen en buiten Aveleijn, maken we meedoen toegankelijk.

Informatie Bataafs Lyceum:
Het Bataafs Lyceum is een groeiende school die streeft naar kwalitatief hoogstaand onderwijs voor elke leerling. Wij hanteren alleen onderwijsconcepten die hun waarde hebben bewezen. Onze leerlingen worden serieus genomen en krijgen veel gelegenheid om mee te beslissen. Ze hebben recht op de beste docenten die worden getoetst aan ons schoolprofiel. Speerpunten zijn onze Masterclass, Gymnasium, HaCo programma (Havisten Competent) en taalcertificaten. Daarnaast kenmerkt de school zich door bijzondere aandacht voor de bètavakken, voor het vak filosofie en voor burgerschapsvorming.

Jaar2014
Datum05-06-2014
LocatieSloetsweg 155 , 7556 HM Hengelo
Contactpersoon
E-mail
Telefoon