Prokkelstages bij het Gouvernement van Limburg in Maastricht

De Provincie is een van de overheden in ons land. De Provincie regelt een aantal zaken voor Limburg, zoals goede wegen en openbaar vervoer, een goed werkende economie en een mooi landschap. Natuurlijk doet de Provincie ook haar best om ervoor te zorgen dat de inwoners van Limburg werk hebben en dat ze gezond zijn. De bestuurders van de Provincie, de gedeputeerden, zijn hiervoor verantwoordelijk. Er zijn verschillende stageplekken bij het Gouvernement van Limburg in Maastricht.

– Desiree ging op woensdag 8 juni een dag meekijken met gedeputeerde van Rijnsbergen en heeft haar ondersteund in haar werk. Gedeputeerde van Rijnsbergen is bezig met het werk en het welzijn van Limburgers. Zij wilde de stagiaire graag meenemen op een of meerdere werkbezoeken. Het programma voor de dag moet nog worden ingevuld.

– Twee stagiaires mochten een dag meelopen met de Facilitaire Dienstverlening: bij de receptie, post rondbrengen etc.

Daarnaast waren er nog twee plekken in de aanbieding:
– Op woensdag 8 juni was er op de cluster Cultuur plek voor 2 Prokkelstagiaires. Zij mochten een dag meelopen met Janine Verstegen, beleidsmedewerker. Samen is bekeken wat er die dag allemaal gedaan kon worden. Natuurlijk kregen ze ook een rondleiding door het prachtige Gouvernement! Bekijk de stage hier

Verslag: 

Bij de Provincie Limburg hadden we drie Prokkels:
Gonne, zij liep stage bij Janine Verstegen en heeft geholpen bij ons secretariaat om kantoorartikelen uit te pakken en netjes op soort te leggen (zie de linkerfoto).

Op de andere foto staat gedeputeerde Marleen van Rijnsbergen, rechts op de foto. Bij de microfoon Li-Mei (links) en Yonne (rechts). Ze staan in de Statenzaal van het Gouvernement en Li-Mei houdt een kleine toespraak door de microfoon! Yonne heeft geholpen in de keuken van het bestuursgedeelte: koffie, thee, water rondbrengen bij de gedeputeerden; Li-Mei heeft de bode geholpen met de post rondbrengen. We vonden het allemaal geweldige Prokkels en hadden een heerlijke ochtend met elkaar.
 

    
Jaar2016
Datum08-06-2016
LocatieLimburglaan 10, 6229 GA Maastricht
ContactpersoonJanine Verstegen
E-mailja.verstegen@prvlimburg.nl
Telefoon043-3897567