Prokkelstages door Radar – Maastricht

Prokkelstage op de radio

Komende week vertellen we op de lokale radio over Prokkelstages en "wensen van cliënten van Radar.

Een Prokkelstage is een laagdrempelige manier voor bedrijven en mensen met een beperking om kennis met elkaar te maken. Samen werken en zo elkaars mogelijkheden ontdekken. Dat is waar Prokkelen om draait!

Door over het onderwerp Prokkelen en Prokkelstages te vertellen hopen we (nieuwe) bedrijven te vinden en warm te maken om in de Prokkelweek van 3 t/m 8 juni de deuren te openen voor een Prokkelstage.

Stagiairs:
Veel mensen met een beperking, willen graag werken in een regulier bedrijf. De Prokkelstage geeft hen die kans. Het kan worden ingezet als arbeidsmarkt oriëntatie of voorbereiding van stage en/of werk, maar ook om iemands wens te vervullen.

Klik hier voor een overzicht van stagevragen vanuit Radar. Zij zoeken een stagebedrijf.

Bedrijven:
Bedrijven weten niet altijd wat mensen met een beperking zouden kunnen doen binnen hun bedrijf. In bijna elke organisatie zijn geschikte werkzaamheden voor mensen met een beperking. De Prokkelstage kan worden ingezet om deze mogelijkheden te verkennen. Prokkelen sluit aan op het MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) beleid.

Wil je ons horen?
Stem dan af op de radio
– donderdag 2 mei om 17.00 uur op RTV Maastricht (bij De Liewe).
Interview met Radar: Marc Bielders, cliëntmedewerker van Kantine Maastricht en coördinator vrijwilligers Jane Piets-Hardenberg
– dinsdag 7 mei op RTV Parkstad. Interview met Radar: jobcoach Marion Vercauteren, medewerker Cluster Heerlen Zuid Eri Drittij en coördinator vrijwilligers Jane Piets-Hardenberg

Deze 2 interviews vormen de opmaat naar de Prokkelstages in de Prokkelweek. Die zijn van maadag 3 tot en met zaterdag 8 juni. 

Ben je een bedrijf en wil je meedoen? 
Woon je bij Radar, of volg je daar dagbesteding? 
Neem contact op met Jane Piets

Jaar2019
Datum03-06-2019 t/m 07-06-2019
LocatieRADAR Maastricht
AdresRandwycksingel 135, 6229 EG Maastricht
ContactpersoonJane Piets-Hardenberg
E-mailj.hardenberg@radar.org
Telefoon088-3505000