Prokkelstages Golfbaan de Lage Mors

Prokkel bij Golfclub de Lage Mors in Delden.
 
Op donderdag 4 juni, de Nationale Prokkelstagedag, zijn we met 6 cliënten naar Golfclub de Lage Mors in Delden geweest voor een Prokkelstage.
 
Om 11 uur werden we verwacht. We werden verwelkomd door de voorzitter van de golfclub, samen met een aantal herengolfers en een damesgolfer die voor ons de catering verzorgde. Tijdens het welkomstwoordje kregen we koffie, thee en wat lekkers en allemaal een mooie pet. Die bleek later ideaal voor de zon.
Toen de koffie op was ging de 1e groep met de golfers in echt golfbuggy’s de golfbaan over. De buggy’s waren mooi versierd met Prokkelballonnen en vlaggen. We hebben onderweg veel geleerd over putten, ‘the green’, lastige spelregels over golfen met ‘een handicap’ en we hebben geleerd dat elke golfbaan door prachtige natuur omringd is. Nou dan hebben we geweten! Het zonnetje scheen en alles was zo mooi groen. De mooie natuur is wat golfen toch wel een bijzondere sport maakt!
Na de rondleiding over de baan met de 1e groep, mocht de 2e groep de baan over. Die zaten ondertussen gezellig met een drankje op het terras te zonnen en te kletsen.
Toen de 2e groep terug kwam gingen we even uit de zon. Binnen stond een grote schaal klaar met allemaal lekkere broodjes en drinken.
Na de lunch werd het tijd om nog aan het werk te gaan. We hebben lichte tuinwerkzaamheden gedaan, zoals onkruid trekken, harken en aanvegen. Het zag er allemaal weer netjes uit.
Na het tuinieren zijn we naar het Supa golf terrein gegaan, dit was pas aangelegd.
Supa golf komt uit Australië en is het golfspel dat je op elk niveau kan spelen.
De bal is iets groter en de iedereen heeft een eigen kleur bal. De velden waren wat kleiner dan op de ‘echte’ golfbaan. We kregen goede adviezen van de golfers en het was superleuk om te doen.
Het bleek dat een aantal cliënten een verborgen golftalent had!
Rond 14.30 uur hebben ter afsluiting op het terras een typisch non alcoholisch golfdrankje ‘Gele Peter’ gedronken. De cliënten kregen van de golfers zelfs nog een beker mee naar huis en natuurlijk een ondertekend Prokkelcertificaat, als bewijs van deelname aan de Prokkelstagedag.
 
Dit was alweer de 3e keer dat wij hier mochten komen Prokkelen en voor volgend jaar hebben we het alweer ingepland! Bedankt golfclub de Lage Mors, het was top!
 
 

Jaar2015
Datum04-06-2015
LocatieGolfbaan de Lage Mors
AdresSportlaan 7, 7491DG Delden
Contactpersoon
E-mail
Telefoon