Prokkelstages Houten

Uitvoeren van verschillende Prokkelstages in Houten op donderdag 9 juni. 

Ter voorbereiding daarvan is op maandag 4 april het startsein gegeven in aanwezigheid van Wethouder Nicole Teeuwen en Christine van Bemmel, gemeente Houten. Daarnaast waren er het Team van het Oude Station, Willeke, Aalt en Joop van Philadelphia, Daphne namens Stardance, Elsemieke Nederkoorn, fotograaf, Ine Noteborn, raadslid voor D66, Giny Lentferink, Reinaerde, Leendert Smits, WMO-raad, Heleen van Holten, namens  Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten, Hans Molijn, Van de Geyn & Partners, Eveline Andringa, Mug & Zift, Monique Vernooij, betrokken burger en Interim manager, Willy Lageveen en Lidwine Elshof Van Houten & Co en Eric Biel, Eigenaar The Phonehouse Het Rond.

Op de Prokkeldagen 9, 10 en 11 juni a.s. begint Prokkel Houten nog in het klein. Met in elk geval 2 Prokkelstages op 9 juni, de Nationale Prokkelstagedag.
– bij de gemeente Houten – op initiatief van wethouder Nicole Teeuwen
– bijj Van Houten & Co – op initiatief van Willy Lageveen.

Wethouder Nicole en Horecamedewerker Thomas plaatsten samen hun hand om het startsein voor Prokkel Houten te bekrachtigen en ook de andere aanwezigen hebben hun opgestoken duim in het Prokkelpalet gezet. Dit palet zetten we nu  in voor een Kunstprokkel, om er blijvend iets moois en bijzonders van te maken.

Na 9 juni bouwen we stap voor stap verder aan het Prokkelnetwerk in Houten met de Prokkel 2012 in het vooruitzicht. Met verschillende mensen en organisaties maken we hier nog afspraken voor.

Jaar2011
Datum09-06-2011
LocatieHet Oude Station
AdresStationserf 97, 3991 KX Houten
Contactpersoon
E-mail
Telefoon