Prokkelstages in Rijen

Zes bewoners van ASVZ Mariastraat willen graag meedoen aan de Nationale Prokkelstagedag.

Paul Swart van Tatoran Coaching & Advies helpt bij het zoeken van geschikte stageplekken.

Op dit moment zijn er 6 aanvragen, er komen er misschien nog 2 bij.

Stage 1:
Vrouw, 45 jaar, rolstoelgebonden, is op zoek naar een nieuwe baan. Ze zou zich graag inzetten voor een organisatie door te ondersteunen bij administratieve werkzaamheden. Na een goede uitleg, kan ze zelfstandig aan het werk. Voor deze stage zoeken we organisaties die haar een kans willen bieden, allereerst om een dag mee te kijken, maar misschien wel meer.

Stage 2:
Vrouw, 30 jaar, zou graag in een bejaardenorganisatie in de keuken assisteren. Ze kan heel hard werken, is een echte doorzetter. Dit is haar droom, maar als er een mogelijkheid is om het voor de lange termijn voor elkaar te krijgen, zou dat heel mooi zijn. Welke organisatie geeft haar een kans?

Stage 3:
Man, 32 jaar, heeft als droom om een dag mee te trainen bij NAC. Hij heeft al vele jaren een seizoenskaart en is actief voetballer bij V.V. Rijen. Wie heeft er een goede ingang bij NAC om dit mogelijk te maken?

Stage 4:
Man, 26 jaar, heeft als droom om een dagje achter de schermen te kijken bij GTST, en zou graag foto’s en handtekeningen van de acteurs verzamelen. Een alternatief kan naast Omroep Brabant ook de radio zijn, bijvoorbeeld Q-music of 3FM. Wie heeft de connecties om dit mogelijk te maken?

Stage 5:
Vrouw, 31 jaar, wil heel graag fotomodel worden voor 1 dag. Zijn er ondernemers die dit gezamenlijk mogelijk willen maken? Ik denk aan fotograaf, visagist, kleding, misschien wel de mooiste foto op canvas voor boven haar bed? Wie helpt haar met het verbeteren van haar zelfbeeld?

Stage 6:
De 6e persoon moet eerst nog even kiezen wat hij allemaal wil, die voegen we later toe.

Jaar2015
Datum04-06-2015
LocatieASVZ Mariastraat
AdresMariastraat 46, 5121 JW Rijen
Contactpersoon
E-mail
Telefoon