Prokkelstages JCI Mariken Nijmegen

Op vrijdag 10 juni organiseert JCI Mariken in Nijmegen voor de achtste keer een middag die de afstand tussen mensen met en zonder een verstandelijke beperking verkleint. Door mensen met een verstandelijke beperking uit Nijmegen een middag stage te laten lopen in een "gewoon" bedrijf komen twee werelden met elkaar in aanraking, die anders ver van elkaar vandaan blijven.

De stagebegeleiders halen de stagiaires op en beginnen de middag met een gezamenlijke lunch om elkaar te leren kennen. Vervolgens gaan ze aan de slag, waarbij de stagiaires echt meehelpen. De taken die de ze krijgen zijn zeer verschillend. Van haren vegen en krullen zetten in een kapsalon tot boeken sorteren in een bibliotheek, kleding prijzen, bloemen snijden en de zitjes rond het zwembad gezellig maken. De dag wordt afgesloten bij pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje met een lekkere pannenkoek. Dit is een mooie gelegenheid voor de stagiaires en stagebegeleiders om ervaringen uit te wisselen waarbij termen als "gezellig", "leerzaam" en "volgend jaar weer" door beiden vaak gebruikt worden.

Wilt u een bijdrage leveren aan dit leerzame evenement? Word dan stagebegeleider of sponsor en geef mensen met een verstandelijke beperking een dag die ze niet snel zullen vergeten.

Jaar2016
Datum10-06-2016
LocatieJCI Mariken
AdresJavastraat 38, 6524MC Nijmegen
Contactpersoon
E-mail
Telefoon