ProkkelSterrenslag 2017

De ProkkelSterrenslag is dé landelijke start van de Prokkelweek. Teams uit het hele land komen samen om te sporten. Niet om te winnen, maar om elkaars mogelijkheden te ontdekken. Elk team bestaat uit 5 mensen mét en 5 mensen zonder verstandelijke beperking.

Er kunnen 100 teams meedoen. Bedrijven, verenigingen, stichtingen, non-profitorganisaties, mensen met een beperking en particulieren kunnen zich opgeven om een team te vormen. Van wethouder tot VSO-docent, van directeur tot student, van zorgbestuurder tot woonbegeleider, iedereen is van harte welkom. Ook individuele deelnemers kunnen zich inschrijven.

Datum: maandag 12 juni 2017
Locatie: Sportcentrum Olympos, Uppsalaan 3, Utrecht
Tijden: van 13.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 500 per team. Bedrijven worden gevraagd deze kosten voor rekening te nemen.

Bedrijven en maatschappelijke organisaties die zich reeds hebben aangemeld zijn: CMS, UWV (meerdere teams), Nuon (meerdere teams), Coöperatie DELA (meerdere teams), Restart (meerdere teams), Spaarnelanden, Stichting SPZ, Vilans, gemeente Stichtse Vecht, Buitenhof, Buuv wijkteam Haarlem, BZK en het Fonds verstandelijk gehandicapten.

Bedrijven, gemeenten en maatschappelijke organisaties kunnen zich aanmelden via sterrenslag@prokkel.nl.

Teams van mensen met een (verstandelijke) beperking die zich reeds hebben aangemeld en op zoek zijn naar een bedrijf om mee te gaan naar de ProkkelSterrenslag zijn hier te vinden. Wil je jouw team ook op deze site vermelden, stuur dan een mail naar marian@prokkel.nl.

Jaar2017
Datum12-06-2017
LocatieSportcentrum Olympos
AdresUppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht
Contactpersoon
E-mail
Telefoon