ProkkelSterrenslag – opening Prokkelweek 2015 in Utrecht

Grote opening van de Prokkelweek

Maar liefst 64 teams uit het hele land, bestaande uit deelnemers met en zonder beperking, komen samen om samen te sporten en elkaar beter te leren kennen. Zo ontdekken zij op laagdrempelige manier elkaars mogelijkheden. Er zijn allerlei talenten nodig. Behendig zijn, evenwicht kunnen bewaren, hard rennen en natuurlijk ook elkaar aanmoedingen en ondersteunen. Aandacht voor elkaar en voor ieders rol in het spel: dat is waar het bij de ProkkelSterrenslag om gaat. 

De ProkkelSterrenslag is dé sportieve opening van de Prokkelweek. Er worden meer dan 700 mensen verwacht bij Sportcentrum Olypmos in Utrecht.  

Wie doen er mee: 
Bedrijven, verenigingen, stichtingen, gemeenten, non-profitorganisaties, mensen met een beperking en particulieren: iedereen is van harte welkom! 
Elk team bestaat uit minimaal acht en maximaal tien deelnemers. Het aantal mensen met en zonder beperking in een team is in beginsel gelijk. Ook individuele deelnemers hebben zich ingeschreven en zijn gekoppeld aan een organisatie. 
Medewerkers, leerlingen en cliënten van de volgende organisaties doen mee: Coöperatie DELA, Nuon, UWV, USG Restart, Ieder(in), Lyncs, ProQuro, CMS, ROC Midden Nederland, de Karmel, 's Heeren Loo (meerdere teams), Philadelphia (meerdere teams), Novo, De Zijlen, Parc Spelderholt, VSO Maarland, VSO de Meerklank, VSO de Hoge brug, Meneer van Houten, Berg en Boschschool, Vilans, Gemeenten Bronckhorst, Utrecht, Zeist en Heerhugowaard, LFB (meerdere teams), IJsselmonde-Oost, studentensportraad Utrecht, Zizo, Reinaerde (meerdere teams), Abrona, Cordaan (meerdere teams), MEE Nederland, de Buitenplaats en het NIP. 

Kosten

De kosten zijn € 500,- per team. Bedrijven nemen deze kosten voor rekening. 

Opening
Burgemeester Van Zaanen van Utrecht zal samen met een ervaringsdeskundige van De Zijlen uit Sappemeer om 13.30 uur de ProkkelSterrenslag officieel openen. 

Programma
 

13:00 uurOntvangst met koffie/thee en appeltaart
13:30 uurStart programma met de officiële aftrap van de Prokkelweek
13:45 uurProkkel Sterrenslag
16:00 uurgezamenlijek afsluiting aanlsuitend gelegenheid om te verkleden
16:15 uurPrijsuitreiking ProkkelSterrenslag
16:20 uurnog even wat eten en drinken
17:00 uurEinde 

 

de pers is van harte uitgenodigd aanwezig te zijn. 
 

Jaar2015
Datum01-06-2015
LocatieSportcentrum Olympos
AdresUppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht
Contactpersoon
E-mail
Telefoon