ProkkelSterrenslag Utrecht

De ProkkelSterrenslag is dé landelijke opening van de Prokkelweek. Teams uit het hele land komen samen om te bewegen. Niet om te winnen, maar om elkaars mogelijkheden te ontdekken.

Elk team bestaat uit 5 mensen met en 5 mensen zonder verstandelijke beperking. Samenwerken is het sleutelwoord. Welke capaciteiten heb je in je team en hoe ga je die inzetten? Iedereen kan meedoen. Bedrijven, verenigingen, stichtingen, gemeenten, non-profitorganisaties, mensen met een beperking en particulieren kunnen zich opgeven om een team te vormen. Van wethouder tot VSO docent, van directeur tot student, van zorgbestuurder tot woonbegeleider, iedereen is van harte welkom. Ook individuele deelnemers kunnen zich inschrijven.

Organisaties die mee deden in 2015: Coöperatie DELA, Nuon, UWV, USG Restart, Ieder(in), Lyncs, ProQuro, CMS, ROC Midden Nederland, de Karmel, 's Heeren Loo, Philadelphia, Novo, De Zijlen, Parc Spelderholt, VSO Maarland, VSO de Meerklank, VSO de Hoge brug, Meneer van Houten, Berg en Boschschool, Vilans, Gemeenten Bronckhorst, Utrecht, Zeist en Heerhugowaard, LFB, IJsselmonde-Oost, studentensportraad Utrecht, Zizo, Reinaerde, Abrona, Cordaan,, MEE Nederland, de Buitenplaats en het NIP.

Kosten
De kosten zijn € 500,- per team.
Bedrijven wordt gevraagd deze kosten voor rekening te nemen.

Tijden
13.00 – 13.30 ontvangst en kennismaking met je team
13.30 uur opening
13.35 – 16.15 uur ProkkelSterrenslag
16.30 uur Prijsuitreiking
16.30 – 17.00 uur Feestelijke afsluiting
 

Aanmelden?​
Stuur een mail naar sterrenslag@prokkel.nl. Dan nemen we contact met je op.
Jaar2016
Datum06-06-2016
LocatieSportcentrum Olympos
AdresUppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht
Contactpersoon
E-mail
Telefoon